Huren en nu

Hoe werkt altijd wonen voor huurdersHet is al jaren een probleem om in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag én omgeving geschikte en vooral betaalbare woonruimte te vinden. In een tijd waarin de wachttijden voor woningen via de woningcorporaties opgelopen is tot bijna 10 jaar, moeten veel huurders een woning zoeken op de particuliere markt. En hier komt Altijd Wonen in de picture. Altijd Wonen heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen op de particuliere huizenmarkt. Altijd Wonen tracht het aanbod op de particuliere woningmarkt in beeld te brengen en bij iedere huurder de perfecte woning te zoeken, waarbij tevens het leveren van service op nummer één staat.

Aanbod Huurwoningen en Huurappartementen


Altijd wonen is een jonge en enthousiaste onderneming die ervoor zorgt dat iedereen die een huis zoekt dit ook vindt tegen een redelijke prijs. Altijd Wonen heeft véél woningen in de database voor huurders. Naast de reguliere weg binnen het eigen aanbod gaat Altijd Wonen, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, tevens op zoek naar woningen buiten het eigen aanbod. Dit kan betekenen dat de bemiddeling door Altijd Wonen wordt uitgevoerd maar dat het aangeboden huis via een andere makelaar, aanbieder wordt verhuurd. Klik hier om jezelf in te schrijven!  

Kosten
Altijd Wonen tracht om de kosten voor het zoeken van een woning laag te houden. Daarom rekent Altijd Wonen maar € 19,95 inschrijfkosten (inschrijving is voor twaalf maanden geldig, de inschrijving is géén abonnement). Als er een woning voor je wordt gevonden, wordt er één maandhuur (exclusief BTW) in rekening gebracht. Voor de rest zijn er geen verborgen kosten of "kleine" lettertjes in de contracten.

Altijd Wonen werkt voor één partij. de huurder of de verhuurder bij de afspraakbevestiging wordt u hiervan op de hoogte gesteld evenals dat het in de presentatie/omschrijving tekst staat bij de betreffende woning. Wij ontvangen slecht van één partij commissie.

Uitschrijving voor lidmaatschap

Uitschrijven is zeer makkelijk, stuur een e-mail naar Uitschrijvenof meldt je af via de link in de nieuwsbrief. (de afmeldlink voor de nieuwsbrief). De uitschrijving gaat direct na ontvangst van de e-mail of de afmelding in. Locaties

Altijd Wonen zit in de volledige Randstad (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) en heeft in iedere stad prachtige objecten in de verhuur. Dit betekend dat u met een eenmalige inschrijving in de gehele Randstad kunt bekijken en eventueel bezichtigen.

Service op maat voor huurders en woningzoekende


Altijd Wonen onderscheidt door Service op Maat te bieden en de klant altijd op nummer één te zetten. Dit wil zeggen dat de onderneming is ingericht naar de wensen van de klant. De speerpunten van Service op Maat zijn:

1. Wanneer bereikbaar en bezichtigen
a. De tijden waarop Altijd Wonen te bereiken is en eventuele bezichtigingen inplant zijn en worden aangepast aan de wens van de klant. Altijd Wonen is bereikbaar buiten de reguliere tijden zodat klanten niet speciaal vrij hoeven te nemen. Klik hier voor de bezichtiging momenten en wanneer Altijd Wonen bereikbaar is.

2. Lagere kosten
a. Het is altijd vervelend om een woning te huren en daarbij nog allerlei bijkomende kosten te moeten betalen zoals bemiddelingsfee, aanmeldingen etc. Altijd Wonen tracht om de bijkomende kosten voor klanten zo laag mogelijk te houden. Op dit moment is Altijd Wonen de goedkoopste aanbieders van woningen m.b.t. inschrijfkosten en bijkomende kosten. Voor de exacte kosten zie paragraaf "Kosten".  

3. Persoonlijke Service
a. Altijd Wonen tracht iedereen persoonlijk te begeleiden naar een nieuwe huur woning. Dit krijgt vorm als er nieuwe woningen binnenkomen bij Altijd Wonen. Indien de woning binnen het zoekprofiel van een huurder past, wordt de huurder direct op de hoogte gesteld.

b. Ten tweede wordt iedere zoekopdracht wekelijks gematched met het huidige Altijd Wonen aanbod en het aanbod van andere aanbieders. De resultaten worden opgestuurd naar de woningzoekende, waarna direct een bezichtiging gepland kan worden.

4. Bezichtigingen


a. Bezichtigingen worden door Altijd Wonen aangepast aan de wens van de klant. Dit houdt in dat bezichtigingen in de avond uren of op zaterdag plaatsvinden indien de klant binnen de reguliere kantoortijden geen tijd heeft. Natuurlijk is het mogelijk om op elk moment van de dag een bezichtiging te doen.

5. After-service


a. After-service is een hot issue voor Altijd Wonen. De relatie met de klant eindigt niet nadat de klant een woning heeft gevonden. Altijd Wonen staat te allen tijde klaar om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Tevens tracht Altijd Wonen de klanten te adviseren bij allerlei zaken die te maken hebben met woningen. Voorbeelden hiervan zijn de, binnenkort te starten, workshop "ik wil een woning kopen" en de begeleiding in eventuele nieuwe huurwoningen.

6. Goede doelen


a. Altijd wonen tracht iets te doen voor de goede doelen in Nederland. Om dit te verwezenlijken wordt 5% van de winst overgemaakt aan een goed doel. Ieder jaar op 1 januari wordt bekend gemaakt welk goed doel Altijd Wonen voor de tijd van één jaar gaat steunen.

b. Het goede doel van 2014 is WNF. Klik hier voor informatie over het Wereld Natuur Fonds.

Algemene Voorwaarden
Zie onze algemene voorwaarden voor woningzoekende.